A rendelésekkel és a szállítással kapcsolatban:

Az azonnal elvihető termékeken kívül a többi képre vagy matricára leadott rendelést attól függően, hogy a nyomda mennyi idő alatt készül el, 2-5 munkanapon belül tudom teljesíteni.

A rendeléseket vagy postán küldöm el, vagy találkozhatunk Óbudán, és átvehetitek őket személyesen. A személyes átvétel az óbudai Semmi Extrában történik, kedden vagy pénteken délután. Ha kedden vagy pénteken délig rendeltek azonnal elvihető terméket, és el tudtok jönni érte, még aznap találkozhatunk, és átvehetitek. Az átvétel idejét a rendelés lezárulta után emailben tudjuk egyeztetni.

A világ bármelyik országába el tudom küldeni a rendeléseiteket, csak az esetleges vámköltségeknek kérlek, nézzetek utána mielőtt vásároltok, hogy ne okozzanak meglepetést.

A postai küldés lehet alapdíjas vagy elsőbbségi, de mindenképpen egyedi azonosítóval ellátott, követhető küldeményt fogtok kapni.

A szállítás módját a fizetés előtt, a pénztárban választhatjátok meg.

További információ a bolttal és a termékekkel kapcsolatban:

Én is gondolkozom, hogy mi minden férhetne még el a boltban. Bármi is lesz a következő, arra törekszem, hogy a lehető legkevesebb szemetet termeljem a termékek létrehozásával és a forgalmazásukkal.

Ez egyrészt azt jelenti, hogy olyasmit próbálok létrehozni és eladni, ami sokáig megőrzi a minőségét, és nem válik maga is hulladékká még azelőtt, hogy esetleg megunnátok.

Másrészt a nyersanyagok és a csomagolás kiválasztásánál döntően olyasmit keresek, ami természetes, vagy eleve újrahasznosított. Mindenesetre olyan összetételű anyagokat, amelyeknek a lebomlása nem mérgezi a környezetet, vagy az újrahasznosítása egyszerűen megoldható.

A ti oldalatokról pedig azt, hogy a vásárlással ennek a szemléletnek a létét és a működését erősítitek meg.

Egyelőre odáig sikerült eljutnom, hogy a boltban most kapható nyomatok 100%-ban újrahasznosított papírra készülnek, és a postai küldéshez használt borítékok is újrafeldolgozott papírból vannak.

Minden másra is folyamatosan keresem ezeket a megoldásokat. Ha ezen a téren van tapasztalatotok, javaslatotok, hogy még mit lehetne használni, írjatok nekem az anna@kalmananna.hu címre. Köszönöm.