Nap

4500 Ft

Ez a kép 2022-ben készült az Erik & Viktoria Montauciel kollekciójához.

24 x 21 cm

3 készleten

Az Erik & Viktoria családi cég, amelyet Orosz Melinda alapított azzal a céllal, hogy a lehető legjobb minőségű alapanyagokból készült, egyedi tervezésű gyerek ágyneműket és fürdőszobai kiegészítőket hozhasson létre. Ez paplan- és párnahuzatokat, pelenkákat és törölközőket jelent, és ennek a szándéknak lett az eredménye 2022-ben a Montauciel kollekció.

Az inspirációt a hőlégballonozás története és a Montgolfier fivérek 1783-as, második próbarepülésének három hőse, egy kakas, egy kacsa és egy bárány jelentette. Ők hárman repültek a világon először léghajóval, mert embert akkor még nem mertek útnak indítani. A bárányt Montaucielnek hívták, és a neve körülbelül azt jelenti, „felszállás az égre”.

A kollekcióhoz készültek még mindenféle más égi jelenségről, és léghajókról is képek.

A nyomat 300 g/m2 -es, 100%-ban újrafelhasznált Impact© papírra készült. A papír összetétele miatt előfordulhatnak rostszálak és szemcsék a kép felületén.

A nyomat szignózva, a hátoldalán lepecsételve, egy mikrohullám kartonlappal együtt celofánba csomagolva, erős karton borítékban fog megérkezni hozzád.

Ha ugyanebből a képből más méretben szeretnél nyomatot rendelni, vagy olyan kép érdekel, ami nincs a boltban, írj nekem az anna@kalmananna.hu címre.