Rumini falmatrica – 20-as válogatás

19900 Ft

20 darab textil alapú, pvc mentes, freskó hatású, visszaszedhető falmatrica Berg Judit Rumini regénysorozatának szereplőiből

A csomag tartalmazza a 10-es válogatás minden figuráját, rajtuk kívül pedig benne van 3 kép prizmanókról, Doppler Vince, a Sziréna trió, Galléros Fecó, Rumini, egy közös kép Ruminiről és Balikóról, a Szélkirálynő és egy tengeri kígyó.

A matricák anyaga pvc mentes, 75%-ban természetes szál és 25%-ban műanyag keveréke, ami vékony, áttetsző szövedéket alkot.

A képek vízoldékony ragasztóval lettek átitatva majd megszárítva, felrakás előtt olyanok, mintha selyempapírból volnának.

Sima, fehér felületre van hozzájuk szükség, mert a képek fehér részein a fal színe át fog derengeni. Feltenni pedig úgy lehet őket, hogy a kiválasztott falfelületet bevizezzük, és rásimítjuk a képeket.

Száradás után a matricák fehér kontúrjai és a szélei alig vagy egyáltalán nem fognak látszani. Emiatt a hatásuk olyan lesz, mintha a képek közvetlenül a falra volnának festve.

Ha újra bevizezzük, 1-2 perc múlva egyszerűen lehúzhatóak a falról. Nem fognak szakadni, nem hagynak nyomot, és át lehet őket tenni máshova.

További információ, videó arról, hogy hogyan lehet a matricákat a falra tenni, a FabricDecals honlapján és facebook oldalán található.

Ha más méretben szeretnél ezekből a képekből falmatricát rendelni, írj nekem az anna@kalmananna.hu címre. A legnagyobb rendelhető méret 90 x 58 cm